Scroll Top
Yläbanneri-1_m

Wow! Sydämelliset kiitokset teille ihanat asiakkaamme, että saamme juhlistaa 25-vuotiasta taivaltamme tänä vuonna! Olemme saaneet palvella teitä tanssin, voimistelun, cheerin ja luistelun sekä muita liikunnan asiakkaita jo kolmatta vuosikymmentä ja haluamme muistaa teitä tänä vuonna erilaisin yllätyksin! Let’s get this party started!

BALLERINA & LIIKUNTA – since 1999

Saamme startata vuoden 2024 kiitollisina menneistä vuosista; rohkeus ja sinnikkyys on palkittu menestyksekkäällä 25-vuodella! Viime vuonna teimme suuria muutoksia niin logoon, nettisivuihin kuin visioommekin, ja saimme toteutettua monta merkittävää etappia! Innoissamme tulevasta olemme suunnitelleet juhlavuoden kunniaksi mm. tämän blogin, jossa tiedossa laidasta laitaan infoa, ideoita ja ihania tarinoita. Haluamme osallistaa tähän myös teidät ihanat asiakkaamme, joten mikäli sinulla tai seurallasi on idea/toive blogitekstille tai haluat esimerkiksi tuoda lajiasi esiin, niin ota rohkeasti yhteyttä! Lisäksi luvassa ihania uusia tuotteita, huikeita tarjouksia, jännittäviä arvontoja sekä paljon muuta, joten STAY TUNED!

Privacy Preferences
Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia.