Scroll Top
Nimetön (Sivusto)
BL Stories x Hypeletics - Nostamme kuukausittain eri lajien innokkaita harrastajia, valmentajia sekä aktiiveja, jotka haluavat viedä lajinsa ilosanomaa eteenpäin! Stories tuokion aloittaa Hypeletics, joka on Suomessa ja maailmalla uraauurtava cheertanssin koreografi ja innovaattori.
Hypeletics 5 vuotta!
IG @hypeletics
Hypeletics eli ”Hype” on intohimoinen cheertanssin kehittäjä, koreografi, innovaattori ja valmentaja, jonka takaa löytyy kova ja menestynyt tekevä kaksikko: Saara ja Viivi. Hype on saanut alkunsa 2019, kun Viivi palasi jenkeistä vaihdostaan, jossa urheili tanssin maailmanmestareiden joukkueessa yhden kauden. Tästä kaksikko sai idean yrityksestä, joka mahdollistaisi laajemminkin cheertanssin kehittämisen kohti Suomen yhteistä maailmanmestaruusunelmaa.
Saaralla ja Viivillä on pitkä kokemus tamperelaisen seurajoukkueen Dream Team Dancersin jäseninä monista eri rooleista sekä liittojohtoisesta maajoukkuetoiminnasta. Heiltä löytyy yhteenlaskettuna 23 suomenmestaruutta, 9 euroopanmestaruutta sekä 9 MM-pronssia ja 2 MM-hopeaa.
”Parasta tässä tekemisessä on ollut päästä levittämään meidän haippia tätä lajia kohtaan ja nähdä joukkueista se onnistumisen ja eteenpäin menemisen ilo, kun ollaan saatu antaa heille jotain uutta!"
Saara & Viivi
”Hypen toiminta aloitettiin viisi vuotta sitten sillä ajatuksella, että katsotaan mitä tästä tulee, kunhan pidetään hauskaa! Saatiin nopeasti kutsuja moniin eri seuroihin ja päästiin leireileen ympäri Suomea. Järjestettiin myös omia Hypeleirejä Tampereella, joihin tanssijoita tuli yli seura- ja joukkuerajojen tanssimaan ja pitämään hauskaa oppien meidän leirikoreografioita ja myös eri tanssilajeja. Korona-aikana kutsuttiin meidän eurooppalaisia kollegoja messiin ja järjestettiin European Week - ja European Weekend IG-livetunteja tanssijoille ympäri Eurooppaa. Se oli ihan mahtavaa ja tapahtui vain tarttumalla tilaisuuteen!"
"Ollaan tehty monien upeiden suomalaisten joukkueiden kanssa jo pidempään yhteistyötä ja pidetty monia ohjelmien muutos- ja viimeistelyleirejä sekä koreografioitu myös kilpailukoreografioita. Meidän isoin unelma, myös yrityksen perustamisen takana, kävi toteen, kun 2022 koreografioitiin ensimmäistä kertaa Suomen tanssimaajoukkueelle MM-ohjelma. Se koreografia on jäänyt monien muidenkin mieleen ja meille sillä on erityinen paikka sydämessä. Tänä päivänä ollaan saatu tehdä töitä lajin kehittämiseksi myös Suomen ulkopuolella. Ollaan tällä kaudella Norjan maajoukkueen koreografit ja Norjan lisäksi ollaan matkustelu lajin perässä mm. Saksaan, Puolaan, Monacoon ja Viroon. Ollaan myös euroopanmestaruudet viimeiset kaksi vuotta voittaneen tamperelaisen Dream Team Dancersin koreografit ja joukkue on ollut meidän kehityksen taustalla iso tekijä.”
Nimetön (Sivusto)

”Hypen toiminta aloitettiin viisi vuotta sitten sillä ajatuksella, että katsotaan mitä tästä tulee, kunhan pidetään hauskaa!"

”Parasta tässä tekemisessä on ollut päästä levittämään meidän haippia tätä lajia kohtaan ja nähdä joukkueista se onnistumisen tai eteenpäin menemisen ilo, kun ollaan saatu antaa heille jotain uutta! Tämä jo viisi vuotta kestänyt matka on tuonut meille vaikka mitä upeita muistoja, mutta myös paljon oppeja. Ollaan päästy itse kehittymään paljon tekemällä töitä niin monissa eri paikoissa. Toivotaan, että tämän upean lajin löytäisi yhä useampi tanssija, joka haluaa päästä kilpaurheilun maailmaan ja maailman suurille lavoille!”

Related Posts

Privacy Preferences
Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia.