Scroll Top
ESIINTYMISPUVUT
KILPAILU- JA ESIINTYMISPUVUT
YKSILÖILLE JA RYHMILLE
Ideoi rohkeasti, me toteutamme! Olipa lajisi tanssi, voimistelu, luistelu tai cheerleading - we got you covered! Vankka, vuosikymmenten kokemus eri lajien parista sekä tekstiili- ja tyylisuuntaustuntemus takaavat laadukkaan ja onnistuneen lopputuloksen!
valttikorttimme

HENKILÖKOHTAINEN PALVELU    -    LAATU    -    NOPEAT TOIMITUSAJAT

Ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta tai
laita meille sähköpostia osoitteeseen myynti(at)ballerinajaliikunta.fi
Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköiset puvut!

Valmis suunnitelma tai pelkkä idea? Ei väliä! Ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla, alla olevalla linkillä, IG:llä tai puhelimitse.

Muokataan suunnitelma yhdessä toiveiden ja budjetin valossa. Valitaan toteutustekniikka, esimerkiksi sublimaatio- tai leikkaustekniikka.

Hiotaan yksityiskohdat; kankaat, värit, leikkaukset, painatukset, aplikoinnit sekä strassaukset. Puvut ovat täysin kustomoitavissa!

Tuotanto pyörähtää käyntiin kokojen toimituksesta. Nopeat ja joustavat toimitusajat!

Ihanat, laadukkaat puvut saapuvat  käyttöön. Loista uudessa puvussasi!

MATERIAALIT & tuotanto

Valikoimastamme löydät laadukkaat, juuri lajiisi sopivat materiaalit. Laajan kangasvalikoimamme mallipaloista on helppo valita omaan pukuun sopivat vaihtoehdot. Kaikki kankaamme ovat vastuullisesti Euroopassa tuotettuja Oeke-Tex standardoituja kankaita.
 

25 vuoden kokemus ja vankka yhteistyö sopimusompelimomme kanssa takaa tehokkaan, mutta laadukkaan tuotannon. Lähetämme asiakkaille sovituskoot helpottaaksemme tilausprosessia ja tarpeen tullessa muokkaamme pukuja henkilökohtaisten mittojen perusteella. Halutessanne teemme myös mallipuvun ennen viimeistä tilausta.

 

Tuotantoaika tilauksesta, eli kokojen toimittamisesta, on noin 5 viikkoa.

Varaathan hyvin aikaa myös suunnitteluun ja kokojen sovittamiseen.

 

Prosessin lopuksi upeat ja laadukkaat puvut käytössänne!

UNIFORMS BY BL

DREAM TEAM

"Kilpailutusprosessissa Ballerina & Liikunta erottautui edukseen erityisesti asiakaspalvelussa, vastuullisuudessa sekä laadussa. Suunnitteluprosessissa otettiin hyvin huomioon joukkueen ja valmentajien toiveet sekä aikataulu. Kommunikointi toimi erinomaisesti. Muutoksia tehtiin joustavasti ja pidettiin huoli, että puvuista tulee käytännölliset mutta näyttävät. Aikataulu puvuille oli melko tiukka, mutta B&L näki valtavasti vaivaa jotta puvut saatiin käyttöön heti kevään ensimmäisiin kilpailuihin! Puvut ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, ne ovat päällä hengittävät ja mukavat! Strassit ovat näyttävät ja yksityiskohdat on toteutettu huolellisesti. Pukumme ovat täysin uniikit ja juuri meidän näköiset! Urheilijat ovat rakastuneet pukuihin ja olemme saaneet paljon ihailevia kommentteja kisapaikalla ja sosiaalisessa mediassa. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön B&L:n kanssa ja voimme lämpimästi suositella yritystä muillekin."
Rockcats, Dream Team Cheerleaders
Asiakas

DREAM TEAM

"Meidän uudet puvut ovat aivan ihanat! Puku on super mukava ja hengittävä päällä, materiaali on ihanan pehmeä ja kevyt. Suunnitteluprosessi BL kanssa sujui myös alusta asti vaivattomasti ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Yhteistyö oli kaikin puolin helppoa ja mukavaa, ja tulemme varmasti jatkossakin käyttämään BL palveluita!"
Dancers, Dream Team Cheerleaders
Asiakas

PYRINTÖ CHEER TEAM

"Puvut ovat todella laadukkaat ja istuvat hyvin päälle. Puvut näyttävät juuri siltä mitä halusimmekin ja olemme erittäin tyytyväisiä. Materiaali hengittää hyvin ja niissä on todella mukava suorittaa kilpailuohjelmia. Rakastamme meidän pukuja!"
Lightning & Sparks, Pyrintö Cheer Team
Asiakas

TTNV

"Puvut ovat olleet ihanat ja sellaiset kuin halusimme ❤"
Fexia, TTNV
Asiakas
KIINNOSTUITKO?
PYYDÄ TARJOUS
Esiintymispukutilauksissa ota rohkeasti yhteyttä oheisella lomakkeella tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti(at)ballerinajaliikunta.fi
Privacy Preferences
Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia.