Scroll Top

FAQ - USEIN KYSYTTYÄ

Kuinka pian tilaukseni saapuu?

Toimitusaika riippuu tilattavasta tuotteesta, varastotilanteesta sekä valitusta toimitustavasta. Normaalin varastossa olevan tuotteen toimitus postipakettina kestää yleensä noin 2-7 arkipäivää.

Kuinka palautan verkkokaupasta tilaamani tuotteen?

Verkkokaupasta tilatuilla käyttämättömillä tuotteilla on lainmukainen 14vrk vaihto- ja palautusoikeus. Kun haluat palauttaa tuotteen, täytä verkkosivuillamme palautuslomake  ja pakkaa tuote/tuotteet alkuperäiseen postituspakettiin.

Postipakettina tilattujen tuotteiden palauttaminen onnistuu Postin asiakaspalautuspakettina. Kirjoita lähetyksen päälle ASIAKASPALAUTUS – 633267, tällöin paketin lähetys on sinulle maksuton.

Voinko palauttaa verkkokaupasta tilaamani tuotteen myymälään?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta ostettuja tuotteita myös myymälään. Kuluttajasuojalain mukaan sinulla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tilauksen. Huomioithan, että kaikkien tuote- ja hintalappujen sekä mahdollisten hygieniasuojien tulee olla tuotteessa paikoillaan.

milloin saan rahani takaisin palautetuista tuotteista?

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi  takaisin myymälään, palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Yleensä rahojen palautuminen kestää noin 5-7 arkipäivää. Jotta palautus kirjautuu, muistathan täyttää verkkosivuillamme palautuslomakeen.

Privacy Preferences
Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia.