Scroll Top
ABOUT US

BL - beyond limits

Ballerina ja Liikunta Oy on Kirsti Klemolan perustama tanssin ja liikunnan erikoisliike, jonka kivijalkamyymälä on palvellut asiakkaita Tampereen Hämeenkadulla jo vuodesta 1999. Kirsti perusti yrityksen tanssiharrastusten lisääntyessä ja halusi vastata kasvavaan kysyntään. Yritys on palvellut suurella sydämellä asiakkaita jo kahdessa polvessa, kun Kirstin tytär Jenni Koskela siirtyi yrityksen johtoon vuonna 2011.

Laaja tanssin, voimistelun ja luistelun tuotevalikoima koostuu maailmalta tuotujen isojen, laadukkaiden brändien tuotteista sekä oman ompelun BL-tuotemerkistä. Oman malliston tuotteet on kehitetty intohimolla asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen. 25 vuotta täyttävä BL-tuotemerkki on ommeltu Virossa, samassa tutussa ompelimossa alusta asti oman suunnittelun pohjalta. Tuotteet ommellaan laadukkaista eurooppalaisista OEKE-Tex standardoiduista kankaista. 

Yrityksen toiminnan takana on pieni ja tehokas tiimi, joka on aina valmis auttamaan. Asiakaslähtöisyys, henkilökohtainen ja iloinen palvelu sekä laadukkaat tuotteet  on meille sydämen asia!

Privacy Preferences
Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia.